Home »

Nye tider i STH….fra på mandag

Vi har nu i en måned kørt med de nye ride-tider i STH. I har taget rigtig godt imod de nye tiltag og vi kan se at hestene og ponyerne nyder godt af det.

Her den første måned, har der været forskudte tider i de to haller. Det har givet lidt uro i staldene og nogle dage har denne uro også givet indflydelse på undervisningen i den lille ridehal.

Det skal være trygt og godt at gå til ridning – og der skal være ro omkring undervisningen. Derfor laver vi nu en justering af de nye ridetider.

Ridetimerne ligger nu som følger i begge haller:
16.00-16.50
17.00-17.50
18.00-18:50
I den lille ridehal vil der stadig være en del teori.

I har sikkert lagt mærke til at Susanne har været fraværende her i januar. Det skyldes at Susannes mand Helmer har været ude for en ulykke. Det er uvist hvornår Susanne er tilbage – men vi skulle hilse fra hende og sige, hun savner jer alle og glæder sig til, hun igen kan komme og undervise jer.

I uge 7 er rigtig mange af jer på ferie – og vi laver derfor noget andet end den alm. undervisning. Der bliver nogle ferieaktiviteter, som i kan deltage i på tværs af de hold og dage, I normal rider. Der kommer mere info senere.

Ellers glæder vi os til nogle gode stævne-weekends i februar og marts. Der er god gang i tilmeldingen – og der er stadig plads til flere.

Husk at tilmeldingsfristen til E-stævnet er den 31. januar og D-stævnet er den 29. januar..
I KAN LIGE NÅ DET….

Vi glæder os at holde stævne sammen med jer.

Mvh. Bestyrelsen


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Støt dem der støtter os

Sparekassen Thy
Nord-Vest Box
Land-Og-Fritid
RSM Thisted revision og rådgivning
Nordvesttelt og Serviceudlejning
Share via
Copy link