Home »

Generalforsamling den 2. maj kl. 14

Nu da årstiden er mere med os, har vi valgt at afholde generalforsamling søndag den 2. maj kl. 14 – udendørs.

Vi håber, at rigtig mange af vores medlemmer har lyst til at deltage i denne del af foreningslivet. Det er både lærerigt og givende at være med til at drive rideklubben. Vi skal have valgt nogle nye bestyrelsesmedlemmer suppleanter og udvalgsmedlemmer – bl.a. juniorudvalget, så det vil være rigtig fint, hvis du overvejer, om det kunne være noget for dig (eller din mor/far).

Pandemien har vist os, at det i stor grad er muligt at afholde online-møder. For at afholde generalforsamlingen online, skal det af foreningens vedtægter fremgå, at onlinemøde er tilladt. Vi vil gerne have lavet denne vedtægtsændring – sammen med den ændring, vi vedtog på sidste års generalforsamling – om at indkaldelse til generalforsamling kan ske på mail og opslag på hjemmeside eller sider på sociale medier.

Vedtægtsændringer kræfter afholdelse af en ekstraordinær generalforsamling. Derfor afholder vi – umiddelbart efter generalforsamlingen – en ekstraordinær generalforsamling.

Vi håber på et stort fremmøde og vil blive rigtig glade, hvis i lige tilmelder jer til generalforsamlingen på Sthbestyrelse@gmail.com. Så ved vi, hvor meget kage, der skal bages 😉

Med venlig hilsen

Bestyrelsen


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Støt dem der støtter os

Sparekassen Thy
Nord-Vest Box
Land-Og-Fritid
RSM Thisted revision og rådgivning
Nordvesttelt og Serviceudlejning
Share via
Copy link