Elevheste og -ponyer

Siden er under udarbejdelse……………Her vil der løbende komme en lille præsensation af klubbens heste og ponyer.

Husk at dette blot er en lille hyggelig præsentation af elevheste og -ponyerne. Det er den enkelte ridelærer på dit hold, der står for den endelige fordeling af heste/ponyer og elever. På den måde sikrer vi os at elevheste og -ponyer har det så godt, som de skal have, samtidig med at eleverne får de gode oplevelser, de skal have.

Husk at heste er levende dyr – som somme tider har godt af et par dages pause – så vær indstillet på at skifte hest/pony en gang imellem. De er alle søde – og man lærer en masse af at skifte hest/pony en gang imellem.

Hugo….. vil også gå til pony

Søde Hugo vil også gerne gå til ridning. Hugo er en lille kat. 3 pony, som udelukkende bruges i den lille hal af vores små ryttere. Han er en sød og god pony.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”7″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”99″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]